Τα Έργα Υπηρεσίες Λευκάδα Επικοινωνία  
   
 
 
 
 
Yπηρεσίες
 
 


Η εταιρεία μας, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα για την αγορά ακινήτου και προβαίνει σε μελέτες για την αξιοποίηση ακινήτων, διερευνώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ίδιου του ακινήτου, αξιολογώντας εναλλακτικά σενάρια αξιοποίησης.

Μια τέτοια μελέτη περιλαμβάνει:

  • Γενικά χαρακτηριστικά και υποδομές περιοχής ακινήτου
  • Κυκλοφοριακές προσβάσεις
  • Χρήσης γης και πολεοδομικό καθεστώς
  • Τιμές-κόστος κατασκευής
  • Τοποθεσία, έκταση και λοιπά χαρακτηριστικά ακινήτου
  • Πρόσφορες χρήσεις ακινήτου

Τελικά προτείνεται το σενάριο αξιοποίησης που σας αποδίδει μακροπρόθεσμα τα μέγιστα δυνατά οφέλη, είτε οικονομικά, είτε διαβίωσης.
Πέραν της κατά το δυνατόν καλύτερη πρόταση για τη αξιοποίηση του ακινήτου σας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε για εσάς το προτεινόμενο ή επιθυμητό οικοδόμημα προσφέροντας πλήρη κάλυψη από άποψη νομική, υποχρεώσεων έναντι του Δημοσίου, ΙΚΑ, ΔΥΟ.
Το σημαντικότερο, κατασκευάζουμε το οικοδόμημα έτοιμο προς χρήση, επιλέγοντας και εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονές τεχνικές προδιαγραφές που αφορούν υλικά και εργασία, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά το χρόνο ζωής του έργου και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών σε συνδυασμό με την νοοτροπία μας, ότι πάνω από όλα ο άνθρωπος που μας επέλεξε για συνεργασία και η ποιότητα του έργου που θα παραχθεί, εγγυώνται το θετικό αποτέλεσμα της συνεργασίας μας.

 


 
           
 
Λεωφ.Ξεν.Γρηγόρη 1 Λευκάδα Τηλ-Fax. 26450 23712, email:info@housesinlefkada.gr
 
atlantis